Mobiliteit nu en in de toekomst

Mobiliteit nu en in de toekomst

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gestart met een nieuwe aanpak voor bereikbaarheid. Burgers moeten snel, makkelijk en comfortabel van A naar B kunnen reizen. Moderne technieken kunnen het vervoer veiliger, vlotter en schoner maken. Bijvoorbeeld reisinformatiediensten en auto’s die met elkaar kunnen communiceren. Of auto’s die rijtaken overnemen. De nieuwe aanpak voor bereikbaarheid moet ons land ook in de toekomst bereikbaar houden.

Lees verder.

Aangepaste fietsen van
Van Raam

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Lees verder.

Mobiliteit betekent vrijheid.

Zonder mobiliteit worden wij afhankelijk van anderen. Dat is iets wat niemand wil. En gelukkig is dit in de meeste gevallen ook niet nodig. De Totale Zorgwinkel heeft talloze hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich vrij kunt verplaatsen.

Specialist in: Hulpmiddelen – Scootmobielen
In onze thuiszorgwinkel hebben wij een ruim aanbod aan hulp- en gemaksmiddelen zoals douche- en toiletartikelen, aangepaste telefoons, reumaproducten, slechtziend producten, braces,  wandelstokken, rolstoelenrollators, sta-op-stoelen, scootmobielenseniorenbedden  op voorraad. Alles om uw leven een stukje makkelijker te maken.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies over onze producten, denk bijvoorbeeld aan de velen mogelijkheden van een aangepaste fiets, sta-op-stoel, traplift of seniorenbed, Ook zijn wij gespecialiseerd in de Joyrider en Splitrider lichtgewicht elektrische rolstoel. 

Lees verder